Ulasan mengenai Reduslim

 • Putri
  Selama bertahun-tahun dia bermimpi untuk menurunkan berat badan, tetapi tidak ada yang membantu. Saya secara tidak sengaja melihat Reduslim di Internet dan memesannya, kerana terdapat promosi, dan harganya hampir separuh. Saya menamatkan kursus sepenuhnya dan tidak dapat mempercayai mata saya - minus 10 kg.
  Reduslim
 • Yulia
  Suami saya membelikan saya reduslim, kerana dia tidak gembira kerana saya pulih dengan baik selepas perkahwinan. Dia meletakkan syarat yang ketat, jika saya tidak menurunkan berat badan, dia akan mengajukan cerai. Terima kasih kepada kapsul, saya berjaya menyelamatkan keluarga saya dan kembali ke bentuk sebelumnya.
  Reduslim
 • Evi
  Setelah melahirkan, selama dua tahun saya tidak dapat menjaga kesihatan diri, berusaha membatasi diri dalam bidang pemakanan, masuk sukan, tetapi saya melepaskan segalanya. Sekarang anak perempuan saya pergi ke tadika, dan saya memutuskan untuk mengembalikan borang saya dengan cepat pada musim panas. Atas nasihat rakan, saya mengambil reduslim, saya perhatikan hasil pertama beberapa hari selepas permulaan kursus.
  Reduslim
 • Yogi
  Saya gemuk sejak kecil. Dengan segera saya hanya seorang budak lelaki yang gemuk, tetapi, seiring bertambahnya usia, masalahnya mulai bertambah buruk. Doktor menasihati saya untuk mengikuti kursus penurunan berat badan dengan Reduslim, kerana saya tidak dapat bersukan dan diet. Kami berjaya mencapai keputusan yang baik, kini masih ada beberapa lagi kursus yang akan datang.
  Reduslim
 • Hendri
  Saya cuba menurunkan berat badan dengan kapsul Reduslim. Saya menurunkan berat badan dengan cepat, hampir seperti yang ditunjukkan oleh pengeluar dalam arahan. Tidak ada kesan sampingan, sebaliknya, keadaan kesihatan bertambah baik, semangat dan tenaga muncul. Hasilnya telah dijaga selama 4 bulan, sementara saya tidak membataskan diri dalam pemakanan dan tidak kerap mengunjungi gim.
  Reduslim
Penilaian pengguna Reduslim
4.5
23