Arahan penggunaan Reduslim

Ciri-ciri aplikasi Reduslim

Kapsul Reduslim, yang dibeli di Indonesia, memberikan penurunan berat badan yang cepat, tertakluk kepada semua cadangan yang diberikan oleh pengeluar dalam penjelasan. Ini menunjukkan cara menggunakan produk, dalam dos apa, dan untuk jangka masa berapa. Sesiapa yang ingin menurunkan berat badan harus mengambil kapsul mengikut skema asas:

  Cara menggunakan kapsul Reduslim
 1. Dos tunggal - 1 kapsul.
 2. Ubat ini diambil setiap hari selama 4 minggu.
 3. Kaunter penerimaan tetamu dalam 20 minit. sebelum makan.
 4. Ambil kapsul dengan banyak air.
 5. Setelah menamatkan kursus, berehat dua minggu. Sekiranya anda masih menghadapi masalah dengan berat badan, anda boleh mengulangi program ini.

Komponen ubat ini berkesan pada siang hari, jadi dos yang dinyatakan dalam penjelasan tidak boleh dilebihi. Pada siang hari, anda perlu memantau proses penghidratan dalam badan, minum sekurang-kurangnya 1. 5 liter air bersih. Setelah dibuka, bungkusan mesti disimpan di dalam peti sejuk, kerana bahan semula jadi terdapat di dalam kapsul.

Petunjuk

Reduslim boleh diambil oleh wanita dan lelaki, dari semua peringkat umur (dari 18 tahun). Penggunaan kapsul dianjurkan untuk masalah berat badan yang disebabkan oleh faktor luaran dan dalaman:

 • kecenderungan keturunan terhadap obesiti;
 • kehamilan, penyusuan susu ibu;
 • tekanan, kemurungan;
 • penyakit, kecederaan, pemulihan, rawatan;
 • diet yang tidak betul, tabiat buruk;
 • gaya hidup pasif;
 • perubahan berkaitan dengan usia dalam badan.

Kontraindikasi

Kapsul tidak mempunyai kontraindikasi serius. Pengilang dalam arahan memberi amaran hanya kepada mereka yang mempunyai intoleransi individu terhadap ramuan herba. Sebelum memulakan kursus, mereka perlu berjumpa doktor untuk mengurangkan risiko reaksi alahan yang tidak diingini.